"Det bedste gammeldags modnet kød du nogensinde har smagt"


Så har vi købt nye kalve til udsætning ultimo april

16. marts 2012 af Henrik

Altid en spændende begivenhed, at skulle finde og udvælge 16 små kviekalve. Men nu er de fundet, og vi venter nu blot på, at græsset skal vokse sig langt nok til, at de kan sættes ud på foldene.

 

Sidste år havde vi som forsøg også 2 Charolais dyr. Dette var en stor success og derfor vil vi også i år, prøve et par dyr af andre racer end Limousine som ellers er vores foretrukne.

 

Prisen har vi nu reguleret for den nye skat, kaldet fedtafgift.

 

Som altid med nye afgifter så skal der også tillægges moms til beløbet, og stigningen bliver derfor 1,5 kr pr kg. Uanset om det er fillet, hakket eller skank, så er afgiften ens.

 

Om kort tid sender vi en mail direkte til eksisterende kunder med tilbud om reservation af kød i år. Derefter åbner vi for reservation fra nye kunder.

 

Vi har i år 16 dyr. Sidste år bestilte nogen desværre forgæves. Jeg vurderede, at vores folde var noget beskadiget efter den hårde vinter med den megen sne og det langvarige snedække, og reducerede derfor antallet af dyr..

 

Det blev så rigeligt kompenseret af de store vandmængder sidste sommer, så i år er græsset allerede langt fremme, tidligere end normalt.

 

Vi forventer, at sætte dyrene ud omkring d.25 april.




Se flere nyheder:
Kalenderen siger det er forår
Så starter sæsonen på Nældesødal 2016.
Dyrene er kommet på græs på Nældesødal. Maj 2015
Maj 2014. Så er det blevet tid til at åbne for det årlige salg af Limousine kød fra Nældesødal
Så har vi købt kvie kalve til sæsonen 2013
Så er det også betalt
Så kom dyrene endeligt på græs
Så har vi købt nye kalve til udsætning ultimo april
Ny sæson på vej
Efteråret er kommet og græssets vækst er næsten stoppet.
Nyt fra Nældesødal.dk
Ny gårdhund