Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'theme_scripts' not found or invalid function name in /var/www/xn--nldesdal-j0a8p.dk/public_html/wpwpwp/wp-includes/plugin.php on line 406
Dyrene er kommet på græs på Nældesødal. Maj 2015 « Nældesødal.dk


"Det bedste gammeldags modnet kød du nogensinde har smagt"


Dyrene er kommet på græs på Nældesødal. Maj 2015

11. maj 2015 af admin

Selvom foråret er noget forsinket i år, især sammenlignet med sidste år, så er det heldigvis igen blevet tid til at sende kvierne på græs.

 

Der er altid en god oplevelse, at se de kåde dyr ”bisse” og løbe rundt og undersøge de nye forhold.

 

I år har vi igen flere racer. Black Angus, Simmentaler og Limousine, alle gode kødkvægs racer.Angus helt sorte, Simmentaleren fra Schweitz hvid og brun, magen til Milka chokolade koen, og Limousine altid lysebrune.

 

De administrative byrder og omkostninger for små husdyrbrug som Nældesødal stiger hvert år. Det nyeste tiltag er, at kvægproducenten nu skal finansiere statens dyre velfærdskontrol med et årligt honorar, samt betaling af timepris, når man får besøg. Det bliver dyrt hos os, når de først skal finde og fange de løsgående dyr for at spørge, om de har det godt.

 

Det er også blevet forbudt at klippe og beskære træer og levende hegn på marken i en periode. Naturligvis en sympatisk tanke, men også et frygteligt bureaukrati. Jeg var nok i stand til at klippe uden om en solsorterede, hvis der skulle være en sådan i hegnet.

 

Vi må desværre reducere antallet af dyr i år med to, da det kniber med græs i slutningen af sæsonen. Desværre for vi ikke kan levere alle de dyr som efterspørges, og kommer derfor til at skuffe nogen.

 

Som altid kan man kun bestille via vores hjemmeside via følgende link: http://nældesødal.dk/?page_id=24

 

Husk at bestillingen først er accepteret når du modtager en bekræftigelsesmail.

 

Fritgående dyr giver en god smag i munden.

 

Mvh

Henrik

 

 
Se flere nyheder:

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'theme_scripts' not found or invalid function name in /var/www/xn--nldesdal-j0a8p.dk/public_html/wpwpwp/wp-includes/plugin.php on line 406
Piemontese kvie
Så er der åbent for bestilling af krogmodnet kød til levering i oktober 2020
En ny sæson starter. I år tidligere end normalt
Breaking news
Så har vi købt kalve af Limousine, Herford og Black Angus racerne
Kalenderen siger det er forår
Så starter sæsonen på Nældesødal 2016.
Dyrene er kommet på græs på Nældesødal. Maj 2015
Maj 2014. Så er det blevet tid til at åbne for det årlige salg af Limousine kød fra Nældesødal
Så har vi købt kvie kalve til sæsonen 2013
Så er det også betalt
Så kom dyrene endeligt på græs
Så har vi købt nye kalve til udsætning ultimo april
Ny sæson på vej
Efteråret er kommet og græssets vækst er næsten stoppet.
Nyt fra Nældesødal.dk
Ny gårdhund