Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'theme_scripts' not found or invalid function name in /var/www/xn--nldesdal-j0a8p.dk/public_html/wpwpwp/wp-includes/plugin.php on line 406
Kalenderen siger det er forår « Nældesødal.dk


"Det bedste gammeldags modnet kød du nogensinde har smagt"


Kalenderen siger det er forår

30. april 2017 af admin

Kalenderen siger at det er forår

 

Det betyder, at vi lukker nye kalve ud på overdrevene omkring Nældesødal. 13 nye dyr i år af forskellige racer, skal de næste 6 måneder være naturplejere på den fredede jord ned til Nældesøen syd for vores gård Nældesødal.

 

Konceptet er det samme som de sidste 7 år. Vi tilbyder private, via hjemmesiden, at købe et ¼ eller et ½ dyr af forskellige kødkvægsracer, som har græsset frit på vores marker og som er opdrættet økologisk på det naturlige og varierede foder som de selv finder. Det er primært det nye nordiske køkken, med det ukrudt som er i sæson og blomster i maden.

 

Som altid tilbyder vi også en såkaldt pistol udskæring af et ½ dyr. Dvs at man kun får ryggen og bagenden af dyret. Forenden, altså bryst, bov tykkam mm. sælger vi som superkvalitet hakket oksekød.

 

Vores kød er som altid traditionelt krogmodnet i 12-14 dage. Men i år tilbyder vi også, efter flere års eksperimenter, at man mod tillæg kan få hængt sit kød endnu længere.

 

Der kan være flere argumenter for eller imod længere hængetid. Kødet bliver ikke mere mørt end de unge dyr allerede er efter 14 dage. Det er primært smagen og teksturen som ændre sig. Men smag og behag er forskellig. Nu er tilbudet der.

 

Se menupunktet modning af kød her på hjemmesiden for argumenter for eller imod, at modne kød længere tid.

 

Vi sælger også hakket kød i poser af min 5 kg. Dyrene slagtes og finparteres i slutningen af oktober. Er du  interesseret, så skal du bestille hurtigst muligt. De fleste år er der udsolgt i løbet af et par uger, fra vi åbner salget i Maj.

Husk at kød fra fritgående dyr giver en god smag i munden.
Se flere nyheder:

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'theme_scripts' not found or invalid function name in /var/www/xn--nldesdal-j0a8p.dk/public_html/wpwpwp/wp-includes/plugin.php on line 406
Piemontese kvie
Så er der åbent for bestilling af krogmodnet kød til levering i oktober 2020
En ny sæson starter. I år tidligere end normalt
Breaking news
Så har vi købt kalve af Limousine, Herford og Black Angus racerne
Kalenderen siger det er forår
Så starter sæsonen på Nældesødal 2016.
Dyrene er kommet på græs på Nældesødal. Maj 2015
Maj 2014. Så er det blevet tid til at åbne for det årlige salg af Limousine kød fra Nældesødal
Så har vi købt kvie kalve til sæsonen 2013
Så er det også betalt
Så kom dyrene endeligt på græs
Så har vi købt nye kalve til udsætning ultimo april
Ny sæson på vej
Efteråret er kommet og græssets vækst er næsten stoppet.
Nyt fra Nældesødal.dk
Ny gårdhund